Föräldrainformation (samlad)

Ni är viktiga för oss. Oavsett om du är ny eller "gammal" förälder så förväntas du ha tagit del av dokumentet "Välkommen till GKIK" - en kort sammanfattning som beskriver vår förening lite kort, "bra att veta"-information samt vad som förväntas av dig som förälder.

Filen GKIK_traningsgrupper beskriver de olika träningsgrupper som finns inom GKIK. Notera att grupperna justeras utifrån aktuell ålder kommande år per 1 oktober varje år. Varför 1 oktober? Jo, det är då vi lämnar utomhusträningen och går in till inomhusträning...

För att ytterligare underlätta spridning av information och samverkan mellan den enskilda träningsgruppen, tränare, kansli och styrelse så finns det dels en utpekad kontaktperson "per träningsgrupp" i styrelsen och föräldrakontakter "per träningsgrupp". Vilka dessa är för just er träningsgrupp hittar ni på träningsgruppens egna sida. Ni hittar gruppernas sidor längs upp i överkanten på webbplatsen.

Tveka inte att höra av dig om du har synpunkter, frågor eller kanske ett förbättringsförslag !

PS. Här nedan finner du lite genvägar till vanliga frågor och svar samt "bra att veta"-information. DS.

Vill du beställa klubbkläder ?

"Köp & säljes" - kläder och skor

Information kring medlems- och träningsavgifter

Att tävla - viktig information & regler

Att vara friidrottsförälder

Har din dotter en skada eller andra känningar där ni behöver hjälp med att utröna vad det är ?

GKIK har ett avtal tecknat med SportRehab som innebär att ni kan få snabb och mycket professionell hjälp. Läs mera HÄR

Föräldrakontakt - Föräldrakontakterna syftar till att möjliggöra bättre samverkan mellan aktiva, föräldrar och tränare i en träningsgrupp och ihop med övriga delar av GKIK som t.ex. kansli och styrelse. Vad det innebär att vara föräldrakontakt kan du läsa om HÄR

Kontaktperson "per träningsgrupp" i styrelsen - Sedan januari 2017 har man utsett en kontaktperson i GKIK's styrelse "per träningsgrupp" för att bättre kunna stötta den aktuella träningsgruppen - dess aktiva och föräldrar. VEM som är kontaktperson för just "din träningsgrupp" framgår på respektive träningsgrupps sida.

Md 2020 sponsorfolder
Vill du sponsra GKIK? Klicka på bilden ovan!

GKIK:s sponsorer:

Md stadium
Md rekomo
Md nicks logo
Md evenemang
Md go teborgs jubileumslopp
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub