Föräldrar

Ni är viktiga för oss. Oavsett om du är ny eller "gammal" förälder så förväntas du ha tagit del av dokumentet "Välkommen till GKIK" här nedan - en kort sammanfattning som beskriver vår förening lite kort, "bra att veta"-information samt vad som förväntas av dig som förälder.

Filen GKIK_traningsgrupper här nedan beskriver de olika träningsgrupper som finns inom GKIK. Notera att grupperna justeras utifrån aktuell ålder kommande år per 1 oktober varje år.

För att ytterligare underlätta spridning av information och samverkan mellan den enskilda träningsgruppen, tränare, kansli och styrelse så finns det dels en utpekad kontaktperson "per träningsgrupp" i styrelsen och föräldrakontakter "per träningsgrupp". Vilka dessa är för just er träningsgrupp hittar ni på träningsgruppens egna sida. Ni hittar gruppernas sidor längs upp i överkanten på webbplatsen.

Tveka inte att höra av dig om du har synpunkter, frågor eller kanske ett förbättringsförslag !

PS. Här nedan finner du lite genvägar till vanliga frågor och svar samt "bra att veta"-information. DS.

Vill du beställa klubbkläder ?

"Köp & säljes" - kläder och skor

Information kring medlems- och träningsavgifter

Att tävla - viktig information & regler

Att vara friidrottsförälder

Föräldrakontakt - Föräldrakontakterna syftar till att möjliggöra bättre samverkan mellan aktiva, föräldrar och tränare i en träningsgrupp och ihop med övriga delar av GKIK som t.ex. kansli och styrelse.

Kontaktperson "per träningsgrupp" i styrelsen - Sedan januari 2017 har man utsett en kontaktperson i GKIK's styrelse "per träningsgrupp" för att bättre kunna stötta den aktuella träningsgruppen - dess aktiva och föräldrar. Nedan ser du vem som är kontaktperson för vad.

Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md swedbank
Md senti
Md schillcoaching
Md smimab
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md haug
Md grand
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub