Md flex womens hoodie fram
Ett exempel på vår häftiga design!

GKIK's Tränings- & tävlingskläder

Här hittar du allt som berör våra klubbkläder; information, beställningar, sortiment mm.

Klädpolicy

Redan vid GKIK's årsmöte 2015 informerade styrelsen om en idé kring att undersöka möjligheten, kostnaden, mognaden för GKIK att ta fram en egen kläddesign och lämna det standardutbud som många gånger erbjuds via de stora tillverkarna. Dels finns det ett stort intresse bland föreningens aktiva kring kläder och och det man bär i tränings- och tävlingssammanhang. I början av 2017 färdigställdes den första designen och avtalet kring en helt ny uppsättning tränings- och tävlingskläder. Tanken är att föreningen tar fram en ny design vart tredje år vilket innebär, om inget annat beslutas, att det där dags igen år 2020.

Sortimentet

Vad gäller tävlingskläder så är tanken att det skall finnas två alternativ för våra unga aktiva; en byxa (i sortimentet kallat "Hipsters") och antingen en top eller en T-shirt. Samma uppsättning byxa + T-shirt i funktionsmaterial skall kunna användas i den dagliga träningen.

Det finns en "hoodie" (Flex UNISEX hoodie) som riktar sig till manliga föräldrar och ledare.

En storleksguide för sortimentet finner du genom att klicka HÄR

Hur gör du en beställning ?

Alla aktiva med sk. "personlig budget" kontaktar kansliet med sina beställningar. Alla andra aktiva och föräldrar går till vår webbshop längre ner. I korthet går det till så här (OBS! Läs igenom ALLA stegen innan du går till Webbshopen)

1) Gå till GKIK:s Webbshop: http://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/goteborgs-kvinnliga-ik/

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på "Logga in" och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

2) När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter "Teamkod för inloggning" där fyller man i teamkoden: gkik18 och klickar på "lägg till nytt företag/klubb". Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten "Besök teamshopen" kommer man in så man kan beställa kläder.

Webbshopen är öppen tom torsdagen den 22 mars - kläderna kommer att börja levereras vecka 18.

Har du frågor ? Kontakta kansliet.

e-post: kansliet@gkik.se

telefon: 031 828580

Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md smimab
Md swedbank
Md senti
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub