Md flex womens hoodie fram
Ett exempel på vår häftiga design!

GKIK's Tränings- & tävlingskläder

Här hittar du allt som berör våra klubbkläder; information, beställningar, sortiment mm.

Klädpolicy

Redan vid GKIK's årsmöte 2015 informerade styrelsen om en idé kring att undersöka möjligheten, kostnaden, mognaden för GKIK att ta fram en egen kläddesign och lämna det standardutbud som många gånger erbjuds via de stora tillverkarna. Dels finns det ett stort intresse bland föreningens aktiva kring kläder och och det man bär i tränings- och tävlingssammanhang. I början av 2017 färdigställdes den första designen och avtalet kring en helt ny uppsättning tränings- och tävlingskläder. Tanken är att föreningen tar fram en ny design vart tredje år vilket innebär, om inget annat beslutas, att det där dags igen år 2020.

Sortimentet

Vad gäller tävlingskläder så är tanken att det skall finnas två alternativ för våra unga aktiva; en byxa (i sortimentet kallat "Hipsters") och antingen en top eller en T-shirt. Samma uppsättning byxa + T-shirt i funktionsmaterial skall kunna användas i den dagliga träningen.

Det finns en "hoodie" (Flex UNISEX hoodie) som riktar sig till manliga föräldrar och ledare.

Vi kommer under våren 2017 utöka kollektionen med mer träningskläder för våra föräldrar. Detta hänger nära samman med en uppgörelse som GKIK avser att göra med en lokal aktör kring sportartiklar. Mer om detta senare.

En storleksguide för sortimentet finner du genom att klicka HÄR

Hur gör du en beställning ?

Alla aktiva med sk. "personlig budget" kontaktar kansliet med sina beställningar. Alla andra aktiva och föräldrar går till vår webbshop längre ner. I korthet går det till så här:

1) Gå till GKIK's webbshop och välj de artiklar ni önskar. De hamnar då i en "Varukorg" (längst upp i högra hörnet finner ni en symbol för detta).

2) När ni har valt alla artiklar väljer ni sedan "Till kassan".

3) Fyll i de uppgifter/fält som innehåller en stjärna. Klicka sedan på "Fortsätt till PayPal" (detta är ett säkert sätt att betala på internet)

4) Klicka på "Betala med kort" (gäller Visa, MasterCard, Amex). (har du ett sk. PayPal-konto klickar du på "Logga in"

5) Fyll i de anvisade uppgifterna och avsluta med "Betala nu" - när du är klar får du dels en bekräftelse på skärmen och en bekräftelse via epost.

Leveranstiden är cirka sex veckor från det att GKIK gör en samlad beställning vilket sker 2-3 gånger per år. Beställda kläder kommer till vårt kansli där ni hämtar ut dem under kansliets öppettider.

WEBBSHOP'en är för närvarande stängd för beställningar !

Har du frågor ? Kontakta kansliet.

e-post: kansliet@gkik.se

telefon: 031 828580

Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md swedbank
Md senti
Md schillcoaching
Md smimab
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md haug
Md grand
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub