Att tävla

Alla tävlande medlemmar skall ha läst detta.

Vi lägger alltid ut info om tävlingen på hemsidan så det är där ni får hålla koll på när det är tävlingar och var noga med att anmäl innan angivet sista anmälningsdatum. Vid för sen anmälan medför en fördubblad avgift, så kallad Efteranmälningsavgift.

Efteranmälningsavgift betalas av den aktive. (Det brukar gå att betala kontant på plats till tävlingsarrangören)

Anmälan sker till kansliet alternativt via Track and field Om anmälan sker till kansliet ange då Namn, Födelseår samt grenar (Max 4 st/helg)

Tidsprogram kommer alltid upp på www.gfif.se ca en vecka innan tävlingen så vänd er alltid dit.

Om ni t ex ska tävla i F10 60 meter klockan 11.15 så måste ni vara där senast 10.10. När ni kommer till tävlingsplatsen så letar ni upp de sk avprickningslistorna. Där letar ni upp F10 60m och hittar erat namn och skriver era initialer. Sedan gäller det att man är vid starten 15 minuter före start då man blir uppropad och får reda på vilket heat och vilken bana man har. Har ni gjort allt det får ni vara med och tävla. Har ni INTE prickat av er en timme innan så får man inte vara med utan då stryks man automatiskt så försök att inte glömma bort det!

I teknikgrenar som längd, höjd, tresteg, kula så är det inte avprickning en timme innan utan det är 15 minuter på plats. (Vid längdgropen om man ska hoppa längd)

Uppvärmning sker cirkus 45 minuter före start. Man får inte lov att värma upp i Friidrottens Hus utan i "lilla hallen" (där vi har träning) men det bästa är att värma upp utomhus. Jogga i 10-15 min för att kroppens alla muskler ska komma igång, gör löpskolning/pendlingar samt 2-3 stegringslopp. För er som har spikskor sätter på sig dom vid uppropet, alltså 15 minuter före start.

GKIK.s tävlingskläder vill vi helst att ni använder från och med att ni fyllt 10 och tävlar i F10. Det ska synas vilken klubb man tävlar för.

Vi tränare ska försöka finnas på plats vid varje tävling. Ibland kanske man inte alltid kan pga skola eller andra orsaker och då hjälper andra tränare i klubben till. Undrar ni något så fråga den första bästa ni känner igen från klubben.

Om ni vid något tillfälle uteblir när ni har anmält er till tävlingar så får ni själva stå för startavgiften. Vid sjukdom kontakta era tränare!!

Om det är något mer ni undrar över så är det bara att maila kansliet alternativt din tränare och fråga på! Hoppas eran första tävling blir ett minne för livet, det är superroligt!!


Md 2020 sponsorfolder
Vill du sponsra GKIK? Klicka på bilden ovan!

GKIK:s sponsorer:

Md stadium
Md rekomo
Md nicks logo
Md evenemang
Md go teborgs jubileumslopp
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub