Klubbkläder

GKIK Klädprovning – Beställning

Nyheter kring våra klubbkläder är att ni nu själva kan gå in på vår webbshop via stadium där ni hittar hela utbudet av kläder. Det behöver alltså inte beställas genom kansliet vilket vi tror kommer vara mycket smidigare för alla!

Väl på webbshopen kan ni även välja att lägga till initialer på kläderna och sedan levereras dem snabbt hem till er.

Våra kläder är från Craft som är ett svenskt sportklädesmärke - ett utbud av både tävlingskläder och överdrag. Kläder och priser hittar du i webbshopen. Då alla kläder även finns i stadiums butiker (då utan tryck) går det också enkelt att testa storlekar om man skulle vara osäker.Påminner även om att koppla ditt konto till GKIK:

Stadium har bestämt sig för att sponsra GKIK from nu och de kommande 3 åren. Det är ett samarbete som vi alla kan vinna på, inte minst då du som medlem i GKIK genererar en premie (3%) på alla inköp. Det är hur enkelt som helst och tar ett par minuter om du följer dessa steg:

1. Logga in på www.stadium.se

2. Klicka på gubben uppe till höger

3. Klicka på Stöd din förening

4. Knappa in GKIK i sökfältet

5. Välj GKIK Friidrott

6. Välj Sektion Friidrott

7. Välj lag Bonuskort

8. Klicka på Välj.

9. KLART!

Nu är ditt konto kopplat till GKIK och allt är som vanligt, vilket innebär att din vanliga bonus inte påverkas alls. Detta är som grädde på moset, något extra för att Stadium gillar GKIK!

Md 2020 sponsorfolder
Vill du sponsra GKIK? Klicka på bilden ovan!

GKIK:s sponsorer:

Md stadium
Md rekomo
Md nicks logo
Md evenemang
Md go teborgs jubileumslopp
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub