GKIK i Barcelona

Publicerad 2018-05-20 19:25
Unknown 7
​Tisdagen den 8 maj var dagen då 20 GKIK tjejer och tre ledare begav sig på träningsläger till Lloret de Mar strax norr om Barcelona.

Resan som tog ca tre timmar gick enligt planerna.Väl framme på Barcelonas flygplats blev vi upphämtade av en representant från Olka sportresor. Transfern till hotellet tog däremot längre tid än beräknat pga trafiken ut från Barcelona och väl framme vid hotellet var det bara att äta en sen middag ,informera om vår lägerpolicy och sedan hoppa i säng.

Första dagen vaknade vi till halvklart väder och vi samlades kl 8 för frukost.

På frukostbordet som var buffé fanns det mesta att välja på och ingen behövde gå hungrig därifrån. Kl 9.45 samlades vi varje morgon för att promenera till arenan som låg strax intill. Vi hade turen att endast vi och en grupp från Polen var där så vi hade gott om plats och behövde inte trängas. Grupperna hade lite olika upplägg men förmiddagspassen var drygt 2 timmar och eftermiddagspasset som startade kl 16 var något kortare.Totalt körde vi 8 pass på 6 dagar !!

Uppvärmningarna kunde vara alltifrån traditionell jogg till ultimate eller morgonyoga. Eftersom gymmet var relativt litet och ganska slitet bestämde vi oss för att köra lyftstyrkan gruppvis för att det inte skulle bli för trångt. Vi hann med att köra kort och lång häck, intervaller, hoppträning, styrketräning, stafettväxlingar, sprint och blockträning, Yoga, vattengymnastik och vattenstafetter och mycket annat.

Mellan förmiddags och eftermiddagspasset var det lunch och återhämtning. Kvällarna avslutades med en gemensam aktivitet.Vi ledare hade delat in de aktiva i olika grupper blandat med äldre och yngre för att de skulle lära känna varandra bättre.

Grupperna visade prov på stor kreativitet och det var många glada skratt. Bland annat fick vi vara med om hur de skulle sammarbeta två och två där en hade en bindel för ögonen.En annan gång var det musikquiz med tvist.

På söndagen åkte de allra flesta med på en bussresa till Barcelona.Där gick vi och tittade på Sagrada Familia ,Triumfbågen ,promenerade på paradgatan Las Ramblas,såg Columbusstatyn och det hela avlutades i det enda söndagsöppna shoppingcentret.

Väl hemkomna hann vi även med ett eftermiddagspass.

Hotellet var en positiv upplevelse med stora generösa ytor.Där fanns en vattenrutschkana som några av tjejerna provade.Det fanns också möjlighet att både spela pingis,biljard och tennis.Området hade också tre pooler så även där fanns gott om plats.Den enda bristen på hotellet var att rummen var ganska små och det var relativt lyhört. Vädrets makter var inte helt på vår sida men temperaturen var ändå behaglig för träning.

En stor eloge måste också ges till tjejerna som skötte sig exemplariskt.

Carina Söderman
Md unknown 1
Md unknown 2
Md unknown 3
Md unknown 4
Md unknown 5
Md unknown 8
Md unknown
Md jakten
ALLT om Julklappsjakten !
Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md smimab
Md swedbank
Md senti
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md haug
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub