Julklappsjakten den 5-6 december ställs in

Publicerad 2020-10-20 15:13
Gkik ma e rke 5cm
GKIK har beslutat att inte genomföra årets upplaga av Julklappsjakten 2020 (5-6 december).

Anledningen är naturligtvis den ökande smittspridningen i Sverige och de restriktioner som råder för att anordna tävlingar. Dessa restriktioner innebär per naturlighet och i praktiken att vårt ursprungliga format kring Julklappsjakten "faller".

Vi har gjort mängder av simuleringar kring tävlingsupplägg och logistikflöden - i Friidrottens Hus och kringliggande lokaler - i syfte att kunna genomföra en "säker" tävling. Vi har kommit fram till att risken är fortsatt alltför stor för GKIK med de begränsade fysiska- och ekonomiska resurser som vi förfogar över.

För att inte äventyra klubbens existens tvingas vi därför med tungt hjärta att ställa in årets Julklappsjakt.

Till sist: ett stort tack till er föreningar som hjälpt oss i arbetet genom att svara på vår enkät och till SFIF och GFIF som på ett öppet och konstruktivt sätt hjälpt oss i dialogen.

Med de erfarenheter vi skaffat oss av förberedelsearbetet tar vi nu krafttag mot 2021 och förbereder oss för att kunna genomföra Julklappsjakten (den 43:e i ordningen) helgen den 4-5 december 2021.


Styrelsen i GKIK


PS. Behåll era bokningar den 5-6 december i era kalendrar. Öis Friidrott undersöker möjligheterna att anordna Öis Blå/röd Vinter Ungdom under dessa dagar i Friidrottens Hus. Besked kommer direkt från Öis inom ett par dagar. DS.

Md 2020 sponsorfolder
Klicka på bilden
Md va ra sponsorer
Md pf
Md stc
Md mountaineer
Md dryboy
Md teamsportia 2radig cmyk
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub