Medaljregn i Götalandsmästerskapen

Publicerad 2017-09-13 13:09
B1
Sju GKIK-tjejer deltog i helgens GM-tävlingar i Uddevalla - och som de presterade!

I helgen avgjordes Götalandsmästerskapen för 13- och 14-åringar i Uddevalla med fina förutsättningar. GKIK hade sju stycken aktiva på plats.

Sandra Åberg plockade hem hela tre (!!!) välförtjänta guld i helgen på distanserna 300 meter, 800 meter och 2000 meter. Inte nog med det så sprang hon även stafetten där Göteborg slutade på en tredjeplats.

Felicia Nordahl Vieira sprang i helgen 80 meter, 80 meter häck samt 300 meter. Hon kom till final på både 80 meter och 300 meter där hon slog personligt rekord. I häcken blev det tyvärr ingen semifinal. Felicia har en enorm snabbhet och en fantastisk häckteknik och får hon in snabbheten mellan häckarna kan hon bli hur bra som helst.

Anna Constantinescu hoppade längdhopp och tresteg. Efter en besviken Anna på lördagen efter längdhoppet tog hon revansch på söndagen och hoppade hon det nya fina personbästat som nu lyder 10.91 meter. Inte nog med det så räckte det hoppet till en guldpeng.

Nina Hertz Saebbö tävlade i helgen i höjdhopp, längdhopp och 600 meter. Efter en jämn kamp på 600 meter blev det en silverplats för Nina. I höjdhoppet hoppade hon tangerat personbästa på 1.55 och var väldigt nära på 1.57. Hon slutade på en fin tredjeplats. I längdhoppet stämda ansatsen inte riktigt och hon fick tyvärr inget riktigt hopp.

Moa Gustafsson hoppade nytt personligt rekord i tresteget på 10.27 vilket gjorde att hon slutade på en fin sjätteplats. Hon tävlade även i 60 meter häck men tyvärr räckte inte hennes lopp för semifinal.

Linnéa Folkow sprang i helgen 1500 meter och sänkte sitt personliga rekord med ungefär två sekunder och slutade på en 10:e plats.

Ellen Widengren sprang även hon 1500 meter och sänkte sitt personbästa med ungefär fem sekunder! Hon gick ut starkt och sprang bra hela vägen och slutade till slut på en 13:e plats.

Grattis tjejer! Ni är fantastiska. Vi coacher är jättestolta – som vanligt.

Coach Tess & Carro

Md b2
Det samlade Göteborg's-laget som tog hem totalsegern...
Md jakten
ALLT om Julklappsjakten !
Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md smimab
Md swedbank
Md senti
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md haug
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub