Nya framgånger vid JSM

Publicerad 2016-08-16 10:50
2
Foto: Deca text & bild
GKIK skördade flera härliga framgångar i samband med JSM i Hässleholm

Lisa Björklund har gått från klarhet till klarhet hela säsongen och varit flitig med sin träning vilket resulterade i ett nytt årsbästa på 100m med tiden 12,32 och tog sig till final. 400m var grenen Lisa satsade mest på i Hässleholm och som rankad sjua kom hon på en mycket fin fjärdeplats på tiden 57,50.

Tess Hertz Saebbö har höjt sin nivå rejält denna säsong i både häck och längd. På JSM tog Tess två fina silvermedaljer genom att hoppa längdhopp (5,80) och springa 100m häck på tiden 14,23.

Emma Söderström har även hon tagit ett rejält kliv uppåt då hon för några helger sedan klarade drömgränsen 1.80. På JSM tog Emma en fin guldmedalj i höjdhopp på 1,74. Emma var ensam över den höjden.

Sofia Lindwall slutade på en fin 5.e plats i höjdhoppet på 1,64. Hade ribban legat på 1,70 hade Sofia klarat det. Men bara att fortsätta nöta så kommer det snart.

Anna Påsse hoppade fint i höjden, tyvärr höjden på lite fel ställe. 1,50 blev slutresultatet den här gången.

Vendela Rydbäck har haft strul med sin fot och gjorde en chansning att ställa upp på 400m, såg bra ut 250m sen fanns det inte riktigt där. Nu vila och se till att foten blir helt återställd innan höstens träning kör igång.

Luana Klaric Lundh kastade denna helg 49 meter i slägga, några meter från pers men med calling 8.20 och start 9.00 så var det väldigt bra presterat. Luana slutade 8.a.

Caroline Nilsson tog två finfina fjärdeplatser på 200m och 400m där hon var riktigt nära pallen på båda sträckorna. Pers på 400m. Carro har gjort en jättefin säsong med tanke på att hon knappt gjort någon löpträning under hela vintern. Så två fjärdeplatser hade nog inte så många räknat med!

Emma och Tess blev även uttagna till nordiska juniorlandskampen i höjd respektive längd, så de blågula kläderna åker på i Reykjavik 12-14 augusti.

Ida Borg
Md 6
Foto: Deca text & bild
Md 3
Foto: Deca text & bild
Md 4
Foto: Deca text & bild
Md 5
Foto: Deca text & bild
Md 7
Foto: Deca text & bild
Md 2020 sponsorfolder
Vill du sponsra GKIK? Klicka på bilden ovan!

GKIK:s sponsorer:

Md stadium
Md rekomo
Md nicks logo
Md evenemang
Md go teborgs jubileumslopp
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Md spinit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub