Pallasspelen i Malmö

Publicerad 2019-01-31 20:06
Rygg gkik
GKIK-trupp i Malmö - några riktigt fina säsongsdebuter och resultat !

Julia Nielsen sprang på nytt personbästa på 400m på tiden 61,04. Timmen innan sprang syster Julia 1500m så med fräscha ben bör klockan kunna stanna på under 60 sek nästa gång.

Vendela Rydbäck gjorde en stark säsongsdebut på 400m och sprang på fina tiden 56,64.

Tess Hertz Saebbö 2/100 delar från PB på 60m häck visar att formen är påväg uppåt. Tess nästa tävling blir i Sthlm på Folksam "spåret 100" där hon möter Europaeliten.

Emma Söderström tävlade intensivt under helgen för att slipa på formen inför mångkamps sm som går av stapeln på söndag 3/2 i Uppsala. Där har Emma kapacitet och mål att slåss om medaljerna.

Alice Kjellander slog PB på 60m häck med 2/10 delar till fina 9,08. Under 9 är målet och det ser ljust ut.

Sanna Sandström årsdebuterade i tresteg och hoppade 10,48. Med lite mer rutin ska det kunna bli 11 meter.

Emma Andreasson årsdebuterade i längdhopp och kunde inte gjort det bättre då hon hoppade 5,25 vilket är nytt personbästa.

Moa Kilén var nära nära sitt personbästa på 60m häck. Moa kämpar på med att få rytmen att stämma och när den stämmer då kommer det gå riktigt fort.

Linn Hertz Saebbö fick inte det att stämma denna helg i höjdhoppet men med den fina säsongsdebuten hon gjorde helgen innan är det bara att glömma denna tävling och blicka framåt.

Anna Påsse fick inte hon heller det att stämma i ansats och hoppning men med tålamod och mer jobb kommer det lossna.Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md smimab
Md swedbank
Md senti
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md haug
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub