TokyoNext.se – En tionde tidigare OS-deltagare ansluter till truppen

Publicerad 2017-01-31 13:31
Viktoriakarlsson webb jpg

GKIK's nya elitgrupp, tokyonext.se, har fått en ny mycket spännande deltagare; Viktoria Karlsson. Viktoria är endast 20 år gammal men har redan en imponerande friidrottskarriär bakom sig eller vad sägs om två EM-guld och VM-placering. Hon är en av världens bästa längdhoppare!

Viktoria var med 2016 i Paralympics i Rio, jo, Viktoria är blind sedan 4 års ålder. Hon flyttade till Göteborg i höstas för att studera och träna och bor numera ett stenkast från Friidrottens Hus och hennes målsättning är glasklar; hon siktar på att slå världsrekordet och lite längre fram är målet OS 2020 i Tokyo. Hennes ambitioner och målsättningar rimmar väldigt väl med den resa som vi startat inom GKIK i och med januari 2017; tokyonext.se.

Formellt pågår en övergång mellan Söderhamns IF till GKIK vilket vi räknar är klart inom ett par veckor.

Förutom ett riktigt varmt välkommen till oss så välkomnar vi även hennes tränare Jeremy Pryce. Jeremy har sin hemvist i Kville såsom tränare men kommer med oss in i tokyonext.se såsom tränare för just Viktoria. Ett nytt härligt exempel på samverkan mellan klubbgränserna. Till sist skall vi också välkomna Jeremy's sambo Anna som just nu fungerar som Viktoria's ledsagare i träningen. Just denna roll hoppas vi hitta en ersättare till så fort det är möjligt vilket vi kommer att flagga för i en speciell nyhet/efterlysning.

Återigen – varmt välkomna och stort lycka till !

Md 2020 sponsorfolder
Vill du sponsra GKIK? Klicka på bilden ovan!

GKIK:s sponsorer:

Md stadium
Md rekomo
Md nicks logo
Md evenemang
Md go teborgs jubileumslopp
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Md spinit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub