TokyoNext.se – GKIK mot OS

Publicerad 2017-01-19 19:49
Tokyonext logo main 300px.jpg
Unik satsning inom GKIK där målet är glasklart

Som ni vet så utgörs vår förening av en bred ungdomsverksamhet och en mycket framgångsrik junior- och seniorverksamhet. Sedan nu i januari har vi också en elitverksamhet; TokyoNext.se.

TokyoNext.se lanserades officiellt i samband med Julklappsjakten i december 2016.Logotypen återfanns på alla tävlandes nummerlappar och samtidigt öppnade vi en egen hemsida för TokyoNext.se.

TokyoNext.se är en satsning som vi hoppas tydligt ska visa att GKIK både har ambitionen och kunskapen att hjälpa aktiva att nå hela vägen till den internationella eliten. Detta leder även till en fortsatt utvecklande barn- och ungdomsverksamhet, samt stimulans och verktyg för alla de engagerade tränare som är aktiva i föreningen.

TokyoNext.se är även en företagsklubb som bland annat syftar till att förstärka de ekonomiska möjligheterna för GKIK att utveckla aktiva friidrottare till att bli bland de absolut bästa i världen. Inom företagsklubben skapas också förutsättningar till nya nätverk och kreativa utbyten medlemsföretagen emellan, samt att ge inspiration och förmedla kunskaper från elitidrottens värld.

Tveka inte – gå in och läs mer på http://tokyonext.se om de aktiva friidrottarna, de skickliga tränarna och om företagsklubbens aktiviteter. Är du kanske själv företagare och känner att du vill vara med om en riktigt spännande satsning? Välkommen att följa med på en resa som vi hoppas och tror tar oss hela vägen till OS i Tokyo.

Let's go east 2020!



För mer information - kontakta:

Tony Hertz, 070-8514402, tony.hertz@gkik.se

Magnus Augustsson, 070-413 82 51

Md 2020 sponsorfolder
Vill du sponsra GKIK? Klicka på bilden ovan!

GKIK:s sponsorer:

Md stadium
Md rekomo
Md nicks logo
Md evenemang
Md go teborgs jubileumslopp
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Md spinit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub