USM i Enskede – ett silver & ett brons !

Publicerad 2018-08-07 22:02
Unknown
Vid helgens USM i Enskede hade GKIK en liten men framgångsrik trupp på plats...

Fredagen startade med försök på 800m. Efter ett långsamt och krångligt lopp avslutade Sandra Åberg med en super-spurt vilket gjorde att hon kvalificerade sig till lördagens 800m final!

Efter några timmars vila var det dags för 2000m final. Snabb som hon är spurtade hon även där till sig en bra placering. Det blev silver för Sandra på 2000m!! Tiden blev 6:46.76!

Lördag förmiddag började med att Sandra sprang 300m försök, där tog hon snyggt sig vidare till söndagens final! Hon gick vidare på tid, tiden blev 43.16. Efter det var det dags för 800m final där det inte gick riktigt som vi ville. Benen orkade inte riktigt med då det var väldigt kort återhämtningstid från 300m försöket.

Sista dagen på USM började med Sandras 300m final. Hon sprang ett jättebra lopp och låg på medaljplats. Tyvärr så hängde inte riktigt benen med i det snabba tempot på slutet vilket gjorde att hon tyvärr föll 10m innan mållinjen.

Först på söndag eftermiddag var det Anna Constantinescu's tur att ge sig in i leken. Det var dags för F15tresteg. Anna hoppade bättre och bättre i alla hoppen! Trots att tävlingen fick avbrytas efter två hopp på grund av monsunregn, blixtrar och åska. När regnet lagt sig fortsatte hoppningen och Anna fortsatte hoppa längre och längre. Sista hoppet flög hon 11.33 vilket är pers med 22cm!! Det hoppet gav henne en bronsmedalj!!


TACK coach Jossan... :)

Md unknown 1
Md unknown 2
Md jakten
ALLT om Julklappsjakten !
Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md smimab
Md swedbank
Md senti
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md haug
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub