GM-grupp (13-14år)

I GM-gruppen tränar de tjejer som är F13-F14 (den 1 oktober uppdateras grupperna varje år) och träningen utförs 2 gånger i veckan. I denna ålder övergår träningen från de lekfulla man haft tidigare till att bli något seriösare. Man börjar så småningom att välja ut sina grenar och går in för de som man tycker är roligast och som man känner passar en själv. Självklart är det fortfarande viktigt att testa på så många olika grenar som möjligt, dels för att det är grym träning men framförallt för att man fortfarande är i en ålder där kroppen håller på att utvecklas och det man känner för att gå in för ena veckan/månaden skiljer sig från vad man känner nästkommande period.

Man har också sitt första mästerskap, Götalandsmästerskapen. Det är det stora målet att sträva efter under tävlingssäsongen, att klara kvalgränsen dit och därmed kvala in till den största tävlingen på säsongen.

Men det viktigaste i denna ålder är att man fortfarande tycker det är riktigt roligt att utföra träningen och tycker det är riktigt kul i gruppen!

Md bild tjejer gm 2015
Götalandsmästerskapen Växjö 14-15 mars
Kontakta GKIK

Telefon: 031-828580

E-post: kansliet@gkik.se

Md tn sidbanner1
Md lanteam
Md smimab
Md swedbank
Md senti
Md teamsportia 2radig cmyk
Md mountaineer
Md lifekinetik logo schriftzug rgb
Md dryboy
Md oceaneer
Md evenemang sidbanner2
Md gra gjl logo 2x
Md ba
Md gv21khalfmarathon rgb ny logga
Md logga idrottensbingo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub